Τρόποι Πληρωμών

Α) Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρωμή κατά την παράδοση στον υπάλληλο της εταιρείας courier
Β) Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.classico.gr συνεργάζεται με το σύστημα online πληρωμών της εταιρείας Viva (Vivawallet) για την υπηρεσία πληρωμής με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες
Γ) Πληρωμή με ΔΟΣΕΙΣ
Το κατάστημά μας σας παρέχει τη δυνατότητα για πληρωμή με δόσεις μέσω της Πιστωτικής σας κάρτας. Το ποσό των δόσεων είναι έως 3 για αγορές άνω των 80€ και 6 για αγορές άνω των 200€. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δόσεις η επιλογή αυτή ενεργοποιείτε όταν μεταφερθείτε από το site μας στο περιβάλλον της Viva.
Δ) Πληρωμή μέσω PayPal.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.classico.gr συνεργάζεται με την PayPal. Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.

Η πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει σε ειδική ιστοσελίδα της VivaWallet χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας.
Telephone icon Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2610 225 005
mini cart 0
telephone icon
Loader